For meg var traineeordningen en inngang til en utrolig spennende jobb som produktsjef for bredbåndsavdelingen til NEAS.
Marielle Kongestøl, tidligere produktsjef Bredbånd

Trainee i NEAS

Ønsker du å bli trainee hos en av Nordmøres største arbeidsgivere? Vi er stadig på utkikk etter ny og viktig kompetanse.

NEAS arbeider aktivt for å være en attraktiv arbeidsgiver for personer med høyere utdannelse innenfor fagområdene våre. Viktig kompetanse for oss kan være om du har bakgrunn som sivilingeniør, ingeniør, økonom, eller utdannelse innen marked, innovasjon og vekst.

Kom Trainee

I strategien vår for å være en attraktiv arbeidsgiver har vi fokusert på hvordan vi skal tiltrekke oss de aller beste talentene i markedet. Vi har derfor et tett samarbeid med kompetansenettverket Kom Trainee. Dette er en viktig arena for å tiltrekke unge kandidater med høy relevant utdannelse og kompetanse som kan bidra med utvikle fremtidens NEAS. Vi ansetter derfor jevnlig unge trainees som får spennende prosjekter og oppgaver i en eller flere moduler hos oss.

Et viktig tiltak for regionen

NEAS er stolt medlemsbedrift i Kom Trainee fordi vi mener denne organisasjonen er et spesielt viktig virkemiddel for langsiktig kompetansebygging i regionen. Samarbeid på tvers av næringer, bransjer og virksomheter gjør at vi i fellesskap tiltrekker oss attraktive og kompetente kandidater som hele regionen nyter godt av.

Som trainee i NEAS får du
  • Interessante og utviklende arbeidsoppgaver
  • Spennende ansvar med veiledning underveis
  • Varierte og lærerike utfordringer
  • Være et sett med nye øyne i bedriften vår
André Gjørven
Sivilingeniør divisjon Nett
«Som trainee i NEAS fekk eg unike muligheter til å bli kjent med alle deler av straumnettet — ei praktisk innsikt langt forbi den studerte kunnskapen. Dessutan blir ein godt kjent i bedrifta, og dette la grunnlaget for at eg etterpå fekk jobb midt i mitt faglege smørauge.»