Vi søker flere lærlinger

Ønsker du en spennende jobb med variasjon i hverdagen? Da er dette noe for deg. Hos oss vil du arbeide med samfunnskritisk leveranse av energi og bredbåndstjenester, som bidrar til utvikling av regionen vi bor i.

Vi søker nye lærlinger på flere områder: Innen energimontasje, produksjon, telekommunikasjon/bredbånd og ved vårt kundesenter. Vi søker lærlinger innen ovennevnte fagområder, og du må ha gjennomført og bestått følgende utdanning:

  • Energimontørlærling (VG1 elektrofag og VG2 el-energi)
  • Energioperatørlærling (VG1 elektrofag og VG2 el-energi)
  • Telekommunikasjonsmontørlærling (VG1 elektrofag og VG2 data og elektronikk)
  • Lærling kundesenter (Service og samferdsel VG1 og salg, service og sikkerhet VG2) 

Vi søker to energimontørlærlinger som skal arbeide i henholdsvis Averøy og Smøla. Energioperatørlærlingen skal arbeide ved NEAS produksjon Ulvund og lærlinger innen telekommunikasjonsmontasje og kundesenter skal være i Kristiansund.

Vi kan tilby en variert og spennende læretid hos en attraktiv arbeidsgiver. Vi søker deg som er ansvarlig, handlekraftig og kreativ.

Har du spørsmål kontakt HR Leder Kristin Wiik, 99281560.
Søknadsfrist: 15. mai 2018

Satser på ung kompetanse
NEAS er en av de største lokalt eide virksomhetene på Nordmøre, med et av regionens sterkeste merkenavn. I vår virksomhetsstrategi er rekruttering av dyktige lærlinger et viktig fokusområde. Vi er helt avhengig av ung og riktig kompetanse for å sikre effektiv drift av NEAS, også i fremtiden.
Om bedriften
Nordmøre Energiverk er regionens ledende tilbyder av energi- og bredbåndstjenester. Virksomheten omfatter kraftproduksjon, nettdrift, leveranse, salg av strøm og bredbåndstjenester. Selskapet er organisert i to divisjoner: Divisjon Nett og divisjon Marked. Nordmøre Energiverk eier og drifter fire kraftverk som årlig produserer 182 GWh. Vår visjon er: «Vi skal gjøre utvikling mulig».