2 års prosjektstilling med mulighet for forlengelse

NEAS spiller en nøkkelrolle i arbeidet med å fornye infrastrukturen inn til titusenvis av hjem og bedrifter i vårt nabolag. Samtidig står vi på trappene med det største digitaliseringsarbeidet i selskapets historie. Med robust infrastruktur og fremtidsrettede løsninger skal vi tilby kundene våre den beste opplevelsen. Selskapet har 120 ansatte, med hovedkontor i Kristiansund.

Prosjektleder - Digitalisering

Prosjektledelse – opplæring - implementering
2 års prosjektstilling med mulighet for forlengelse.

Som prosjektleder - digitalisering vil du være en del av avdeling teknologi og digitalisering, stillingen rapporterer til avdelingsleder. Du blir sentral i arbeidet med å ivareta og videreutvikle vår digitale plattform. Du får ansvar for opplæring og systemimplementering av ulike moduler i vår digitaliseringsstrategi, som har som mål å bidra til økt kundetilfredshet.

Du er en initiativrik, teknologisk nysgjerrig person med stor digital drivkraft. Du er opptatt av å gjøre det enklest mulig for våre kunder.

Dine arbeidsoppgaver vil være:

 • Analyse av forretningskritiske prosesser og systemer, og basert på dette bidra til forbedringsprosesser i vår driftsorganisasjon.
 • Bidra innen utvikling, drift og implementering av vår digitale plattform, herunder systemene: Salesforce, datavarehus (Azure) og Business Intelligence applikasjoner.
 • Supportere og holde opplæring i nye arbeidsprosesser og digitale verktøy.
 • Bistå i gjennomføringen av en portefølje av prosjekter som skal realisere selskapet digitale strategi.
 • Være en pådriver for Lean-transformasjon av selskapet gjennom digitaliseringsprosjekter og maksimal utnyttelse av digitale plattformer.

Vi søker deg med følgende kvalifikasjoner:

 • Relevant høyere IT-utdanning (Master/Bachelor) gjerne kombinert med økonomi-/markedsutdannelse.
 • Minimum 3-5 års relevant arbeidserfaring, gjerne fra tilsvarende stillinger innen system og forretningsutvikling.
 • Det er en fordel at du har kjennskap til drift og utvikling av digitale plattformer.
 • Erfaring fra prosjektledelse og koordinering av ressurser.
 • Grunnleggende kunnskap om programmering og databaser er en fordel.
 • Du er initiativrik og handlekraftig, og liker å finne nye og optimale løsninger gjennom fokus på kontinuerlig forbedring.
 • Du jobber selvstendig og systematisk, men ser at de beste resultatene oppnås i samarbeid med andre.
 • Du trives med høyt tempo og varierte oppgaver i et spennende kompetansemiljø, hvor kunden settes i sentrum for all aktivitet.
 • Gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig. Gjerne erfaring fra opplæring og forankringsarbeid.

Vi kan tilby:

 • En spennende karrieremulighet innen forretningsutvikling og forbedringsarbeid hos regionens markedsledende aktør innen energi og telekom.
 • Våre verdier er handlekraftig, ansvarlig og kreativ. Visjonen vår er: Vi skal gjøre utvikling mulig. Hos oss får du jobbe med samfunnskritisk leveranse av energi- og telekommunikasjonsløsninger, som bidrar til utviklingen av regionen vår.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Stillingen er en 2-års prosjektstilling knyttet til implementeringen av vår digitaliseringsstrategi. Muligheter for forlengelse av engasjementet vil vurderes mot slutten av engasjementsperioden.

Er du den vi søker?

Stillingen rapporterer til avdelingsleder teknologi og digitalisering, med arbeidssted Kristiansund.

Har du spørsmål om stillingen? Ta kontakt med:

Avdelingsleder Teknologi og digitalisering Alf Haltbakk Solbjør, 932 56 941
HR leder Kristin Wiik, 992 81 560

Søknad og CV sendes til: stilling@neas.mr.no og merkes «Prosjektleder Digitalisering»

Søknadsfrist: 19. mars 2019

Om bedriften
NEAS er regionens ledende tilbyder av energi- og bredbåndstjenester. Virksomheten omfatter kraftproduksjon, nettdrift, leveranse, salg av strøm og bredbåndstjenester. NEAS eier og drifter 4 kraftverk som årlig produserer 182 GWh. NEAS bygger framtidens fiberoptiske kommunikasjonsnett i regionen, med tjenester fra de beste og mest innovative innholdsleverandørene. Selskapet har 126 ansatte, og betjener over 25.000 kunder. Vår visjon er: «Vi skal gjøre utvikling mulig», våre verdier er: «Handlekraftig, Ansvarlig og Kreativ».
Vi gjør utvikling mulig
Endringer i teknologi, klima, befolkningssammensetning og økt miljøbevissthet utfordrer måten vi tenker og jobber på. Med dyktige ansatte og en fremoverlent organisasjon, gjør vi utvikling og innovasjon mulig - i alle deler av virksomheten.